Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Targul de Carte Librex, 9-13 mai 2018, Iasi, Palas Mall

09 MAI MIE
2018

poster Targul de Carte Librex, 9-13 mai 2018, Iasi, Palas Mall Iaşi

În perioada 9 – 13 mai 2018, la Palas Mall Iași, va avea loc ediţia cu numărul 26 a Târgului de Carte LIBREX. Primăvara cărţilor la Iaşi. Tema acestei ediții care are privilegiul de a se desfășura în Anul Centenarului românesc și în Anul european al Patrimoniului stă sub semnul „Spațiului literar, al Timpului istoric și al Memoriei Inimii”, multe dintre evenimentele organizate fiind dedicate de către multe edituri românești de pe ambele maluri ale Prutului acestui moment istoric fundamental pentru existența noastră ca națiune.

Debutul evenimentului chiar în ziua de 9 mai 2018, de Ziua Europei, sărbătoarea anuală a păcii și unității, ne racordează o dată în plus la rețeaua de evenimente importante din cadrul comunității europene extinse.

La LIBREX 2018, participă peste 120 de expozanți cu un profil axat pe tematica complexă a Târgului (carte, arte vizuale, muzică, papetărie, birotică, jocuri, jucării), precum și pe zone care derivă din aceasta (instituții de învățământ, centre culturale, promotori culturali, biblioteci etc.). Edituri din întreaga ţară (București, Iași, Bacău, Constanța, Pitești, Craiova, Brașov, Sibiu, Cluj) și Republica Moldova (Chișinău), companii distribuitoare de carte românească şi străină, papetărie şi muzică, instituţii şi asociaţii de cultură, autori individuali etc. își prezintă oferta, publicul având, astfel, oportunitatea de a alege cărţi din diverse domenii de specialitate: artă, beletristică, ştiinţă şi tehnică, calculatoare, mass-media şi comunicare, medicină, psihologie, dezvoltare personală, religie, istorie, drept, economie, resurse umane, management, marketing, limbi străine, cărţi pentru copii, enciclopedii, dicţionare şi ghiduri, manuale şi auxiliare didactice, cărţi pentru timpul liber, meditaţie şi recreere etc.

Această ediţie a Târgului de Carte oferă publicului de toate vârstele Agenda culturală LIBREX 2018 care cuprinde peste 200 DE EVENIMENTE de sine stătătoare, dintre care numeroase lansări de carte urmate de sesiuni de autografe, Conferinţele LIBREX 2018, dezbateri de specialitate, teatru, dans, recitaluri de muzică și poezie, expoziţii de artă, Premiile LIBREX 2018, Tombola „CITEŞTI ŞI CÂŞTIGI” cu sute de premii în cărți și multe alte surprize etc.


0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro