iunie, 2019

29iun12:00 am11:59 pmTarg caritabil: Empower Parents

Mai mult

Detalii eveniment

Târg Caritabil “Empower Parents”
Cand: 29 iunie de la ora 16:00 – 20:00
Unde: Sediu ParentIS
Asociația ParentIS, împreună cu voluntarii noștri, a demarat un proiect prin care vom face un studiu ce își propune să identifice principalele resurse din rețeaua de suport a unei proaspete mame și impactul acestei rețele de suport asupra familiei formate din mama, tata și copil cu implicații atât în eficiența stilului de parenting, alăptare, cât și asupra vieții de cuplu și a starii de sanatate fizică și emoțională a întregii familii.
Una dintre componentele proiectului este un documentar video în care vom expune concluziile.
Planul nostru este măreț și ne umple inimile de bucurie și entuziasm, dar pentru toate astea avem nevoie de sprijin financiar. În această direcție ne-am înscris la Swimathon unde sperăm să strângem banii pentru editarea video a documentarului și poate chiar și filmarea lui.
Pentru a strange banii propuși la Swimathon, vom organiza și un Târg Caritabil pe 29 iunie între orele 16 si 20, la sediul ParentIS. Ne bucură foarte mult să organizăm evenimente care să unească comunitatea noastră și să aducă mulți oameni împreună. Cu siguranță va fi o zi plină de zâmbete și de bucurie.
Vă invităm să ne ajutați cu donații de obiecte casnice care considerați că pot fi de folos altor persoane din cadrul comunității. Vă așteptăm cu drag cu cărți, pentru cei mici sau părinți, cu jucării, haine, electrocasnice de dimensiuni mici și nu numai. Am vrea să menționăm că obiectele trebuie să fie într-o stare bună și să poata să fie folosite fără probleme. Daca vreti să aduceti ceva de mâncare, vă rugăm să verificati să nu fie perisabile. Vă rugăm ca hainutele să fie noi sau proaspat spalate.
Asociația ParentIS spirjina alaptarea si respectă codul internațional de marketing al substituentilor de lapte matern si nu acceptăm ca donații pentru târg: suzete, tetine, lapte praf etc.
Având în vedere locul limitat de expunere al produselor și, în funcție de numarul obiectelor primite, dacă nu reușim sa expunem toate produsele, se va face o triere și se vor expune produsele pe care le considerăm cele mai potrivite unui astfel de târg. Restul lucrurilor vor ramane în cutii, și vor fi scoase pe masura ce se eliberează spațiu.
Bunurile vor fi donate pe baza unui contract de donații în care se va putea menționa suma recomandată cu care să se valorifice obiectele în cadrul târgului și puteți alege ca bunurile donate, care nu se dau în cadrul târgului, să poată fi recuperate.
Accesul la târg este gratuit pentru toti donatorii: si pentru cei care doneaza produse si pentru cei care doneaza bani.
Inscrierile pentru donatorii de produse se fac in formularul acesta: https://forms.gle/LK8rFcZqRHrZPsQx9.
Donatiile se vor face la sediul ParentIS. In cazul in care nu aveti disponibilitatea sa veniti sa le lasati la sediu, scrieti in formular zona de unde am putea sa le ridicam si voluntarii nostri vor incerca sa gaseasca o solutie sa vina in ajutorul vostru.
Ultima zi in care se pot face donatii este luni, 24 iunie la sfarsitul zilei.
Pentru ca povestea sa fie posibila, avem nevoie de cat mai multi dintre voi sa ne ajutati venind la targ, alegand obiecte donate si lasand in cutia de donatii bani pentru obiectele alese de voi. Pentru noi asta e o oportunitate sa ne intalnim cu oameni dragi si sa petrecem o dupa-amiaza impreuna.
#SharingIsCaring Ne poti ajuta dand de stire si prietenilor tai despre planurile noastre si impartasind entuziasmul nostru pentru proiect. In acest fel pot afla si prietenii tai despre comunitatea noastra si despre modul in care noi le putem oferi sprijin.
Speram sa ne sustineti in acest proiect de suflet pentru noi prin care vrem sa ajutam si noi, la randul nostru, comunitatea din jurul nostru.
Impreuna suntem mai puterici! Va asteptam cu drag!

Ora

(Sambata) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X