Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Tabăra de vară Ambrozie Kids

17 IUN DUM
-
23 IUN SAM
2018

poster Tabăra de vară Ambrozie Kids Iaşi

Ambrozie Kids organizează în perioadele 17-23 iunie, 24-30 iunie 2018 și 1-7 iulie 2018, tabere de vară pentru copii. Acestea vor avea loc în Gura Humorului si sunt adresate copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 16 ani. Grăbește-te, înscrierile se fac până pe 25 martie, iar locurile sunt limitate!

Seria 1: 17-23 iunie 2018 | Seria 2: 24-30 iunie 2018 | Seria 3: 1-7 iulie 2018

Pentru mai multe detalii contactează-ne la 0747 945 895 sau la ambrozie_kids@yahoo.com.

--------------------------------------

Tabara Ambrozie Kids este o forma inedita de relaxare și învațare creativa, care transforma o saptamâna de vacanța într-o experiența demna de povestit.

Inițiata de un cadru didactic universitar specialist în psihologie și științele educației, cu suportul unor profesori și educatori experimentați în domeniul sportiv, artistic și al dezvoltarii personale, Tabara Ambrozie Kids nu lasa loc plictiselii. Drumețiile și excursiile, jocurile sportive în aer liber, vânatoarea de comori, atelierele tematice (dezvoltarea abilitaților de comunicare și artistice, dans), concursurile specifice vârstei, lecțiile de înot și tradiționalul foc de tabara – toate organizate și asistate de specialiști autorizați – le vor crea copiilor un mediu stimulator, energizant și totdata securizant.

Ambrozie Kids ofera participanților șapte zile magice, în care nu vor simți lipsa confortului de acasa; hotelul și restaurantul taberei le asigura servicii turistice de trei stele adevarate! În plus, în tabara vor învața sa-și poarte singuri de grija: menținerea curațeniei camerelor, folosirea adecvata a hainelor și echipamentelor specifice vremii și tipurilor de activitate vor fi încurajate și secondate permanent de cadrele didactice însoțitoare și de supervizorul lor.

Tabletele și smartphone-urile vor face o lunga pauza. În tabara, copiii vor regasi bucuria de a relaționa cu ceilalți, vor descoperi natura mirifica a Ținutului Bucovinei și își vor descatușa energiile în activitați reale, ca ”pe vremea parinților lor”… Cu cei de acasa vor putea comunica la telefon dimineața și seara, pentru a le spune cât de frumos e în tabara!

Confortul și siguranța copiilor vor fi garantate de raportul dintre numarul de membri ai staff-ului și numarul participanților la tabara: 1 la 10! Un autocar elegant, cu personal de bord profesionist și vesel, va fi mereu la dispoziția noastra, pentru transportul de la Iași la Gura Humorului și retur, dar și pentru excursii la obiective turistice și culturale din zona.Ești școlar cu vârsta între 7 și 16 ani? Nu rata întâlnirea cu vacanța fericita!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro