Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Story of dance

16 IUN SAM
2018

poster Story of dance Iaşi

Scoala de Balet Prime Agency ne pregătește o nouă surpriză, în Iunie , cu un nou spectacol de balet clasic pentru care se lucrează intens la coregrafie tematică, proiecție și execuție tehnică impecabilă. Da, ați ghicit ! Nu este serbare, ci spectacol în toată puterea cuvântului !
Anual, Prime Agency organizează spectacole de balet clasic și balet contemporan. 
Micuțele balerine se pregătesc ca adevărate profesioniste pentru a câștiga aplauzele publicului.
Având în vedere că talentele ce performează pe scenă sunt copii, ne-am putea duce cu gândul că spectacolele sunt, de fapt, serbări școlare. Ei bine, nu este deloc așa și nimic nu este făcut la întâmplare. Mai mult, există toate elementele ce compun un spectacol de balet: gong, cortină, decor, coregrafie cu tematică.
Ce este foarte interesant, mai ales pentru cineva care vine pentru prima oară la spectacolele Școlii de Balet Prime Agency, este faptul că și cei mai mici dintre balerini (de până în 7 anișori) execută corect mișcările de balet, rămân în formație și ascultă indicațiile profesorului.
Iar acest lucru este absolut senzațional, dacă luăm în calcul că micuții de 3 sau 4 ani abia pot fi aduși pe scenă… Dar să și performeze, este absolut incredibil!
,,Story of Dance”Este un spectacol de balet clasic executat în întregime de copii foarte talentați, copii care vin de două ori pe săptămână la clasele de balet.
Va așteptăm cu drag!
Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Str. Grigore Ureche nr. 5, Iași

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro