Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

„Steaua fără nume”, regia Andrei Ciobanu

26 APR JOI
2018

poster „Steaua fără nume”, regia Andrei Ciobanu Iaşi

„Steaua fără nume”, un spectacol în care comedia se împletește cu drama, recomandat cu căldură tuturor celor care vor să viseze și să evadeze din cotidian!

„<> e o savuroasă comedie romantică plină de emoție, sensibilitate, lirism, empatie și, nu în ultimul rând, umor. Acțiunea se desfășoară în perioada dintre cele două Războaie Mondiale, un timp plin de bonomia și parfumul specifice epocii. O gară dintr-un târg cenușiu de provincie- acesta este locul, aparent banal, în care se întâlnesc cele două personaje: timidul și visătorul profesor Miroiu și Mona, o fată frumoasă captivă a confortului lejer obținut. Dar ce se va întâmpla în noaptea specială care va urma va schimba pentru totdeauna destinul celor doi. Bărbatul, care își imagina o lume de o frumusețe infinită, își vede materializat visul, iar femeia fără nicio adevărată pasiune, prinsă într-o lume a bogației materiale, se descoperă, în sfârșit, pe sine. Se va îndrăgosti Mona? S-ar putea. Se va (re)descoperi Mona? Cu sigurață. Dar dimineață va disipa magia nopții și va aduce un personaj-cheie. Apariția lui Grig va obliga personajul central al piesei să penduleze între tentația visului și cea a luxului. Ce decizie va lua Mona?!
Steaua fără nume, un spectacol în care comedia se împletește cu drama, vi-l recomand cu căldură tuturor celor care vreți să visați și să evadați din cotidian!” (Andrei Ciobanu, regizor).

Durata piesei: 1h 50 min (fără pauză)

Dumitru Florescu – Marin Miroiu
Cezara Fantu – Mona
Codrin Dănilă – Radu Udrea
Ana Hegyi – Domnișoara Cucu
Daniel Onoae – Grig
Andrei Ciobanu– Șeful de gară
Arun Cotic – Ichim
Alexandra Paftală - Eleva

Scenografie: Cătălin Târziu
Compoziție muzicală: Dan Spînu
Light design: Lucian Țurcanu

Joi, 26 aprilie 2018, ora 19.
Bilete pe www.ateneuiasi.ro

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro