Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Start Up in Austria

18 OCT MIE
2017

poster Start Up in Austria Iaşi

Are you a startup looking for an international environment, capital and a gateway to new customers? Is your startup ready to take the next step?
În 18 octombrie aducem investitori austrieci, acceleratori și două Business Agencies la Iasi. Startup-urile interesate primesc informații despre locația de înființare Viena, ce acces la capital există și care grupe de clienți pot fi atinse din Austria. 

De ce Austria – de ce Viena?
Austria a devenit unul din cele mai importante hub-uri pentru startup-uri din Europa. Forbes a votat Austria chiar ca fiind unul din cele mai importante hotspot-uri pentru startup-uri la nivel european. În special Viena se dezvoltă ca locație către un hub central european cu putere de atracție mare pentru fondatori inovativi din țară și din afară. Aceștia se orientează cu produsele și serviciile lor noi către piețe globale și preiau la rândul lor impulsuri de la investitori internaționali. 

Ce mă așteaptă la eveniment?
ABA - Invest in Austria și Wirtschaftsagentur Wien fac o prezentare a locației Austria, informează asupra comunității startup-urilor din Viena, vorbesc despre finanțare, precum și promovarea austriacă și prezintă startup-uri, care au folosit Viena ca rampă de lansare spre succes. În plus, experți din România și Austria discută despre tema “Oportunități pentru internaționalizare și accelerare prin Austria” - printre aceștia se numără reprezentanți ai weXelerate, Fab Lab Iasi, ABA - Invest in Austria,Wirtschaftsagentur Wien.

Interested but not yet registered?
Acest lucru se poate schimba repede: înscrieți-vă la bukarest@advantageaustria.org.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro