Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Stand Up Vio si Sorin

13 IUL SAM

poster Stand Up Vio si Sorin Iaşi

STAND UP SHOW Vio , Sorin si Sergiu Mirica
VIO
A inceput sa faca stand up in 2004 la Cafe Deko, pe vremea in care nu exista seara amatorilor pe motiv ca inca nu era nimeni profesionist. A fost inspirat sa faca asta atat de comedianti de afara, precum Eddie Izzard cat si de baietii care incepusera sa tina primele show-uri in cladirea Teatrului National. in afara de stand up comedy, Vio performeaza si in show-uri de improvizatie, tot la Club 99. De asemenea, a facut parte din distributia lungmetrajului WebSiteStory, debutul regizoral al lui Dan Chisu. in cei zece ani de scena, cu spectacole atat in club cat si in tara, a contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy in Romania. Din 2009 a deschis Club 99 impreuna cu Teo si Costel, cel mai bine cotat club stand up comedy autohton.
SORIN
Poate-i stii de la "Show de Seara" de pe Comedy Central sau de la "Razi ca Prostu", poate de la podcastul "Ceva Marunt" sau poate doar ii confunzi cu cineva
Biletele se gasesc la Magazinul Amfiteatrului Palas, la intrarea la eveniment in limita locurilor disponibile si in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro