Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Sport'n'Iasi

29 SEP DUM
-
12 OCT SAM

poster Sport'n'Iasi Iaşi

Toamna aceasta introducem un nou concept la Moldavia... îți faci o echipă, concurezi la toate cele 10 sporturi propuse, pe mai multe weekend-uri, aduni puncte și urci în clasament.
----> fată, băiat, sporturile vor putea fi practicate de ORICINE, indiferent de nivelul de pregătire! Îți explicăm, îți arătăm și te îndrumăm.

-----------------------DETALII MAI JOS----------------------
SPORT'N'IASI este un eveniment care se adresează tinerilor cu vârsta minimă de 15 ani, care doresc să facă mișcare în timpul liber într-un cadru organizat și competițional ce se va desfășura în perioada septembrie - octombrie 2019, în diferite locații cu profil sportiv din Iași.
SPORT'N'IASI se adresează unui grup țintă format din aproximativ 75000 de tineri ieșeni, și presupune implicarea a 100 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 – 30 de ani, în minim 10 sporturi individuale și de echipă, într-o activitate competițională în care vor strânge puncte cu ajutorul cărora se va întocmi clasamentul pentru fiecare sport în parte și apoi clasamentul general.
Activitatea eligibilă pe care o avem în cadrul proiectului de tineret conform Regulamentului privind finanțarea proiectelor societății civile din Iași, este: “Creșterea implicării tinerilor din Municipiul Iași în organizarea de proiecte și activități extracurriculare, precum și activități cu caracter sportiv pentru tineri în vederea promovării sportului de masă / pentru toți”.
Proiectul va beneficia de sprijin logistic și tehnic de la parteneri, astfel încât să avem un eveniment bine organizat și care să ofere sprijin tinerilor în practicarea corectă și în siguranță a sporturilor.
Proiectul este implementat de Asociația Culturală Moldavia și finanțat de Primăria Municipiului Iași.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro