Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Spectacol pentru copii Dupa fapt si rasplata-Marionnette Show

26 AUG DUM
2018

poster Spectacol pentru copii Dupa fapt si rasplata-Marionnette Show Iaşi

„După faptă și răsplată”
- Povestea prințeselor Layla și Charlotte -

O lume feerică cuprinde toată povestea în care prințesele Layla și Charlotte încep o aventură interesantă dar primejdioasă. Totul începe atunci când sora mai mare Charlotte decide să plece să exploreze pădurea din apropierea castelului, neținând cont de pericolele de care o avertizează surioara Layla! Descoperim împreună cu cine se vor întâlni prințesele și cum se vor descurca în pădure, Duminică, 26 August 2018, ora 10:00, în Sala Mică a Ateneului din Iași! 
Cele două prințese doresc să le arate copiilor faptul că atunci când suntem dornici să ne aventurăm într-un loc necunoscut trebuie să ținem cont de pericolele pe care le-am putea întâmpina, că trebuie să ne ascultăm și să ne iubim frații/surorile, că nu este bine să facem rău, că trebuie să ne cerem iertare când greșim, că nu e bine să mințim, că nu trebuie să ne amuzăm pe seama altor persoane și că trebuie să învățăm să fim generoși, politicoși și înțelegători.

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „După faptă și răsplată”, Duminică, 26 August 2018, ora 10:00, în Sala Mică a Ateneului din Iași!!
Bilete pe www.ateneuiasi.ro

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro