Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Spectacol de teatru pentru copii „Alice în Țara Minunilor”

30 IUN VIN
2017

poster Spectacol de teatru pentru copii „Alice în Țara Minunilor” Iaşi

"În lumea fantastică a lui Carroll Lewis suntem purtați ca într-un carusel amețitor al jocurilor de cuvinte și rime întortocheate - și totuși Alice are ceva atât de simplu. Alice, cea din Țara Minunilor este copilul care îndrăznește. Ea îndrăznește să viseze, fără limite, fără frică, ea îndrăznește să își înfrunte fricile și să țină piept întrupărilor acestora, ea îndrăznește să fie liberă - liberă să plutească într-o lume care ne provoacă să o înțelegem și care până la urmă, nu e decât o simplă joacă de copil. Alături de ea suntem cu toții invitați să închidem ochii și să visăm, dar nu oricum, ci cu poftă și curajul copilului pur, un vis fără bariere...ca o joacă într-una dintre cele mai fascinante și provocatoare povești ale tuturor timpurilor". Iulian Ioan Sandu, regizor 

Distribuția: Alice - Cezara Fantu
Iepurele de alb - Alexandra Macovei
Ducesa - Alexandra Paftală
Pisica Cheshire - Codrin Dănilă
Palarierul nebun - Vlad Baba
Regina de inimă - Erica Moldovan
Regele - Dumitru Florescu
Omida - Andrei Ciobanu
Broasca Țestoasă - Ana Hegyi
Bursucul - Daniel Onoae
Iepurele de câmp - Ionut Gînju
Grifonul - Arun Cotic
Bucătăreasa - Alexandra Macovei 

Spectacolul de Teatru pentru copii „Alice în Țara Minunilor”, în regia lui Iulian Ioan Sandu va avea loc vineri, 30 iunie 2017, ora 19.00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 15 lei/ 10 lei cu reducere pentru elevi, studenți, șomeri și pensionari și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.30 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.
www.ateneuiasi.ro
#HaiLaAteneu

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro