Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Spectacol de teatru Păcală și Tândală la școală

15 OCT DUM
-
16 OCT LUN
2017

poster Spectacol de teatru Păcală și Tândală la școală Iaşi

Întâmplările celor mai îndrăgite personaje populare românești, Păcală și Tândală, continuă cu cei doi care merg la școală. Ce vor avea cu ei în ghiozdane? Ce vor face în pauza mare? Vor face față întrebărilor profesorilor? Ce note credeți că vor lua? Haideți cu toții, cu mic cu mare să fiți colegi în aceeași clasă cu Păcală și Tăndală și să îi ajutați să își învețe lecția! Ca de obicei, nu vor lipsi poveștile cu pilde, dansurile și cântecele vesele. Duminică, pe 15 octombrie, la ora 11, strigăm catalogul! Doar la spectacolul ,,Păcală și Tândală la școală” ce va avea loc în foaierul Cinematografului Victoria Iași.
Regie: Andrei Ciobanu
Distributie: Ionut Ginju
Andrei Ciobanu
Durata spectacolului: 45 min 
Spectacol interactiv, recomandat tuturor categoriilor de vârstă!

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.
Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi, Tel/fax: 0232-261.846, e-mail:office@ateneuiasi.ro; www.ateneuiasi.ro

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro