Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Spectacol de teatru „O noapte furtunoasă”, regia Bogdan Ulmu

23 APR DUM
2017

poster Spectacol de teatru „O noapte furtunoasă”, regia Bogdan Ulmu Iaşi

Ateneul din Iași vă invită duminică, 23 aprilie 2017, ora 19.00, la spectacolul de teatru "O noapte furtunoasă", în regia regretatului prof. Univ. Dr. Bogdan Ulmu.

Distribuţie:
Erica Moldovan – Veta
Gheorghe Şfaițer – Jupan Dumitrache
Dumitru Florescu – Chiriac
Genovel Alexa – Nae Ipingescu
Cosmina Rusu – Zița
Daniel Onoae – Spiridon
Dragos Maftei – Rica Venturiano
Ionut Ginju – Ghiţă Ţircădău
Regie – Bogdan Ulmu
Asist Regie – Erica Moldovan
Scenografie – Erica Moldovan
Ilustraţie Muzicală – Gheorghe Şfaiţer

„<<O noapte furtunoasă>> - un titlu foarte cunoscut, un text montat atât de des, dar care totuși reușește să surprindă și să umple sălile teatrelor. Dincolo de apanajul colorat și pestriț al personajelor, spectacolul <<O noapte furtunoasă>>, în regia Domnului Bogdan Ulmu surprinde cu dibăcie decrepitudinea mahalalelor bucureștene. Caragiale, în contextul teatral actual, se află la granița dintre <<inovație și aberație>>. Inovația regizorală implică o bună cunoaștere și un studiu aprofundat a operei caragialene, dar mai ales o sclipire de geniu. Iar montarea regizorului Bogdan Ulmu abundă în inovații. Cât noroc că acest text a <<încăput>> din nou pe mâinile regretatului domn Bogdan Ulmu. Cu siguranță montarea sa, plină de surprize, va genera opinii <<furtunoase>>”. (Erica Moldovan, actriță)

Durata spectacolului: 1h.30min.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 15RON/ 10RON pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.
Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi, Tel/fax: 0232-261.846, e-mail:office@ateneuiasi.ro; www.ateneuiasi.ro

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro