Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Spectacol de teatru „Alice în Țara Minunilor”,regia Iulian Sandu

16 NOV JOI
2017

poster Spectacol de teatru „Alice în Țara Minunilor”,regia Iulian Sandu Iaşi

"In lumea fantastica a lui Carroll Lewis suntem purtati ca intr-un carusel ametitor al jocurilor de cuvinte si rime intortocheate - si totusi Alice are ceva atat de simplu. Alice, cea din Tara Minunilor este copilul care indrazneste. Ea indrazneste sa viseze, fara limite, fara frica, ea indrazneste sa isi infrunte fricile si sa tina piept intruparilor acestora, ea indrazneste sa fie libera - libera sa pluteasca intr-o lume care ne provoaca sa o intelegem si care pana la urma, nu e decat o simpla joaca de copil. Alaturi de ea suntem cu totii invitati sa inchidem ochii si sa visam, dar nu oricum, ci cu pofta si curajul copilului pur, un vis fara bariere...ca o joaca intr-una dintre cele mai fascinante si provocatoare povesti ale tuturor timpurilor". Iulian Ioan Sandu, regizor.

Spectacolul de teatru „Alice în Țara Minunilor” are loc duminică 26 noiembrie 2017, ora 12.30 în Sala Mare de Spectacole a Ateneului din Iași.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 15RON/ 10RON pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.
Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi, Tel/fax: 0232-261.846, e-mail:office@ateneuiasi.ro; www.ateneuiasi.ro
#HaiLaAteneu

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro