Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

SOR lansează „Collinsul” la Iași

09 DEC SAM
2017

poster SOR lansează „Collinsul” la Iași Iaşi

Sâmbătă, 9 decembrie, Societatea Ornitologică Română lansează și la Iași cea mai importantă carte pentru biologii români, în anul 2017 – Ghidul pentru identificarea păsărilor, declarată „Cel mai bogat și mai cuprinzător ghid de identificare a păsărilor” de celebra publicație The Times și se află deja la a doua ediție internațională.

Lucrarea a fost tradusă de dr. Emanuel Ștefan Baltag, cercetător la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, consultant științific a fost biologul Sebastian Bugariu, iar corectura de specialitate a fost asigurată de biologul Alida Barbu. Toți cei trei specialiști de la SOR vor fi prezenți la lansarea ieșeană, care va avea loc sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 12, la Grădina Botanică, în Serele Noi.

Imediat după lansarea cărții, ornitologii îi invită pe cei mici și mari la Atelierul de Hrănitori, eveniment în cadrul căruia copiii și adulții învață cum să își confecționeze hrănitorile de păsări pe timp de iarnă. „E foarte simplu să îți faci o hrănitoare eco. Îi invităm pe ieșeni să își aducă sfoară, pet-uri, cutii de carton, linguri de lemn, coji de nucă de cocos, pentru că toate aceste materiale refolosibile devin foarte ușor hrănitori. O să îi ajutăm să le confecționeze, o să îi învățăm și ce hrană trebuie pusă în hrănitori. În ce privește speciile pe care le vor vedea, ghidul de identificare de păsări e cel mai bun instrument și îl vor găsi de vânzare în ziua evenimentului” (Emanuel Baltag)

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro