Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Simpozionul International “MIHAI EMINESCU – POET NATIONAL SI UNIVERSAL”

Sala de Festivitati (Sala 502, corpul R) a Universitatii “Al. I. Cuza”

Ora: 10:00
Pret: Intrare libera
Rezervari: N/A


Facultatea de Litere de la Universitatea “Al. I. Cuza” Iasi,Inspectoratul Scolar Judetean Iasi

Inspectoratul Scolar Judetean Neamt si Asociatia Cultural – Stiintifica “Vasile Pogor” din Iasi, va invita sa participati (participare directa / participare indirecta) la Simpozionul International 

“MIHAI EMINESCU – POET NATIONAL SI UNIVERSAL”Editia a III-a In Sala de Festivitati (Sala 502, corpul R) a Universitatii “Al. I. Cuza” din Iasi,in ziua de duminica - 15 ianuarie 2012 ora 10.00.

TOATE LUCRARILE VOR FI INCLUSE INTR-UN SISTEM DE PREMIERE PE DOMENII DE ACTIVITATE (I, II, III SAU MENTIUNE).SE VOR DECERNA TROFEE DE EXCELENTA PE FIECARE SECTIUNE.

 LUCRARILE VOR FI TRIMISE PANA LA DATA DE 13.01.2012, ora 20.00 LA ADRESA:  asociatia.vasilepogor@gmail.com

3 Comentarii

Adauga comentariu
  • calota ciprian 20 Ianuarie 2012 raporteaza abuz

    Particip pentru a treia oara la activitatile organizate de Asociatia "Vasile Pogor" din Iasi. Sunt foarte serioşi în tot ce fac. De fiecare dată am primit cele mai calitative materiale, realizate in timp scurt si foarte frumoase: volume, diplome, dvd-uri, etc. Fiind profesor sunt nevoit sa particip la acest tip de activitati pentru a demonstra la scola ca am participari extra... Nu as fi comentat, dar am vazut comentariul rautacios de mai sus si intreb: Stimata d-na daca fiul(ca) dv. participa la acest simpozion cu o lucrare valoroasa si primeste un trofeu de 200 ron mai comentati ca taxa de participare de 30 lei e prea mare ? Credeti ca diferenta o achita Băsescu ? Desfasurarea unui simpozion implica cheltuieli suficient de mari: sala inchiriata(mai mult de 1000 ron), materiale publicitare, protocol la care participa si copiii, alte cheltuieli colaterale foarte mari in Ro. Aceste diferenţe credeti ca le achita tot Basescu ? Am facut doar o expoziţie la scoală si fiecare elev a venit cu 10 lei si abia ne-a ajuns de diplome si cateva dulciuri+portocale. Asa e in Romnia, unde nu e minte si nici valoare se comenteaza despre bani, ca poate induce si altora sentimentul negativ al propriei frustrări. Felicitări instituţiilor organizatoare !!! Am primit pe e-mail imagini de la simpozion, se vede ca a fost super. Si mai lasati-l pe Eminiescu in pace, nu vrei sa participi, vezi-ţi de treabă, si asa viata lui a fost zbuciumata, de sa mai comentam negativ si dupa un secol jumate de cand a venit pe lume. Multumesc lui Dumnezeu ca l-a dat poporului român !

  • ciprian 25 19 Ianuarie 2012 raporteaza abuz

    Am primit imagini de la simpozion, se vede ca a fost foarte frumos. Este pentru prima data cand particip si sunt multumit de comunicarea cu organizatorii. Felicitări !

  • dragulin delia 06 Ianuarie 2012 raporteaza abuz

    nu e cam mult 30 de lei pentru un elev?

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro