Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

SIA Workshop in Iasi: Idea Generation

17 APR MAR
2018

poster SIA Workshop in Iasi: Idea Generation Iaşi

Marţi, 17 aprilie, în intervalul 18:00 - 21:00, Social Impact Award organizează împreună cu UNIFEST IASI un workshop de Idea Generation în Iaşi la Facultatea de Inginerie Electrică Energetică şi Informatică Aplicată, sala Hurmuzescu. Te invităm la workshop, pentru a face primii pasi in dezvoltarea unei idei cu impact social și pentru a afla mai multe despre Social Impact Award. 

Participarea la acest eveniment este gratuită. Înregistrarea se face completând acest formular: http://bit.ly/WorkshopuriSIA
---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă eşti în stadiul în care ai nevoie de inspiraţie pentru a genera o idee cu impact sau pur şi simplu vrei să continui dezvoltarea unei idei la care ai lucrat până acum, te invităm să participi la workshop-ul Idea Generation marca Social Impact Award.

Social Impact Award este un program educațional în inovare socială și o competiție de idei pentru tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social în rândul tinerilor din lumea întreagă. Astăzi proiectul este prezent in peste 22 de țări din Europa, Africa și Asia.

De ce antreprenoriat social? De ce Social Impact Award? Chiar funcționează astfel de afaceri? Cum pot să devin unul dintre finaliștii SIA 2018? Pentru a oferi răspuns la aceste întrebări și a-ți facilita interacțiunea cu antreprenori sociali de succes, venim la tine în universitate!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Acest workshop se adresează tinerilor între 16 și 30 de ani care:

- Sunt în căutare de idei de proiecte prin care să creeze impact social
- Vor să cunoască alți tineri care au interese similare
- Vor să decopere instrumente utile în dezvoltarea și testarea ideilor lor
- Vor să descopere cum pot câștiga în cadrul SIA unul dintre cele 3 premii de 1500 €, mentorat, conectare, sau șansa de a participa la SIA International Summit din Tbilisi, Georgia

Social Impact Award 2018 este organizat în România de Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions și Universitatea Alternativă, cu susţinerea BCR, Enel, Redbull Amaphiko şi Rompetrol.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro