Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Seară de film în grădină

16 SEP DUM
2018

poster Seară de film în grădină Iaşi

Centrul Cultural Chinez „Nicolae Milescu”, Iași, vă invită la o Seară de Film în Grădină. 

Duminică, 16 septembrie, de la ora 19.00, ne vedem în grădina Centrului ca să vizionăm filmul biografic ”UItimul împărat” (The last emperor).

Producția britanico-italiană din 1987 surprinde viața lui Pu Yi, ultimul Împărat al Chinei, a cărui autobiografie a fost baza pentru scenariul scris de Mark Peploe și Bernardo Bertolucci. Produs independent de Jeremy Thomas, acesta a fost regizat de Bertolucci și lansat în 1987 de către Columbia Pictures.

Din distribuție fac parte Joan Chen, Peter O'Toole, Ruocheng Ying, Victor Wong, Dennis Dun, Ryuichi Sakamoto, Maggie Han, Ric Tineri, Vivian Wu, Chen Kaige. Acesta a fost primul film din Occident căruia i s-a permis filmarea în Orașul Interzis din Beijing de către Republica Populară Chineză. A câștigat nouă Premii Oscar, inclusiv Cel Mai bun film și Cel mai bun regizor.

Nu uitați să vă aduceți ceva mai gros de îmbrăcat și/sau pe cineva de ținut aproape, deoarece serile ne anunță deja că toamna e după colț. Vom avea și noi pături ”din partea casei”, dar dacă ai una preferată, adu-o ca să fii confortabil(ă).

Vom avea și noi gustări, dar vă puteți aduce și snackul și/sau băutura nonalcoolică preferată.

PS: dacă prognoza ne spune indubitabil că plouă, cel mai probabil că vom reprograma întâlnirea, dar vom anunța pe pagina evenimentului dacă va fi cazul. 

Ne vedem la Centru! Intrarea este liberă.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro