Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Scoala de vara 2019

24 IUN LUN
-
14 AUG MIE

poster Scoala de vara 2019 Iaşi

Ne propunem să îi ajutăm pe copii să deprindă un set funcțional de abilități de viață (life skills), să înțeleagă ce se petrece dincolo de mediul școlar, în realitatea de dincolo de pereții centrului și să poată înfrunta această realitate prin dezvoltarea unui simț practic pe care să-l poată exploata cu succes în viitor.
Din dorința de a le oferi copiilor experiente memorabile in vacanta de vara, am gândit un program relaxat, variat, structurat pe ateliere modulare ce urmăresc îmbunătățirea abilităților de comunicare, acumularea de vocabular și cunoștințe noi legate de temele abordate și oferirea unui timp de calitate alături de noi prieteni. Școala de vară se va desfășura in perioada 24 iunie-30 august .

Turul orașului, jocuri, proiecte și multă bună dispoziție îi așteaptă vara aceasta pe copiii cu vârsta cuprinsă între 10-14 ani. Limba engleză va intra în viața copiilor printr-o mare aventură. Activitățile susținute cu mult entuziasm în cadrul centrului, dar mai ales înafara lui, îi au în vedere pe copiii care deja au cunoștințe de bază și pot participa cu ușurință la ateliere și conversații. Programul își propune sa îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză “in real life situations”.

Mai multe detalii veti gasi pe pagina noastra: www.timpretios.ro

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro