Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Save the date Weekend de Comunicare Nonviolenta la Iași

08 IUN SAM
-
09 IUN DUM

poster Save the date Weekend de Comunicare Nonviolenta la Iași Iaşi

Caravana inițiată de Asociația pentru Comunicarea Nonviolentă cu sprijinul Programului European Erasmus + vine pe 8 și 9 iunie la Iași pentru un Weekend de Comunicare Nonviolentă!
Pregătim 2 zile de workshopuri în care vom îmbina partea teoretică cu cea practică. Prin temele la care încă lucrăm intens, intenția noastră este să vă inspirăm suficient cât să priviți principiile Comunicării Nonviolente ca pe un sprijin în relațiile cu voi înșivă și cu ceilalți, ca pe un instrument care vă poate îmbogăți depotrivă viața personală și profesională.
Salveză-ți data și fii pe fază când începem înscrierile, vom avea doar 40 de locuri disponibile!
Locul de desfasurare al evenimentului: un loc cu suflet amplasat în inima orașului! Vom reveni curând cu detalii.
Costuri:
Participarea la Weekend de Comunicarea Nonviolentă este gratuită! Acest lucru este posibil datorită finanțării obținute prin Fondurilor Europene ale programul Erasmus+, dar și voluntariatului oferit de echipa de traineri și de Asociația pentru Comunicare Nonviolentă.
Food & Drinks:
În ambele zile ale evenimentului va oferim cu drag din partea casei ceai, apă, fructe, cookies și cafea. Masa de prânz nu este inclusă, însă ne bucurăm să va indrumăm la căteva locuri din apropiere.
Înscriere și participare:
Pentru a ne împlini nevoile de claritate și predictibilitate, vom pune la dispoziție foarte curând un formular online care poate fi completat de orice persoană dornică să participe.
După completarea formularului, veți primi un email de validare a locului, iar cu o săptămână înainte de eveniment vă rugăm să ne reconfirmați participarea la adresa de email. În cazul în care, din motive personale intenționați să renunțati la participare, vă rugăm să folosiți aceeași adresă de email pentru a ne informa și anula înscrierea. De locul rămas liber sperăm să se poată bucura un participant din lista de așteptare.
După completarea celor 40 de locuri disponibile, vom deschide o listă de așteptare pentru toate persoanele care ne solicită înscrierea după acest moment. Participanții aflați în lista de așteptare vor fi informați în ordinea înscrierii pe listă, de locurile rămase libere. Pentru confirmări vom prefera comunicarea în scris, respectiv email.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro