Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Sambata creativa

17 AUG SAM

poster Sambata creativa Iaşi

Ce mică-i vacanța mare! 
Așa că hai să ne bucurăm din plin de fiecare zi și să o petrecem cât mai #creativ, pictând la #șevalet, schițând cu #cărbuni, pictând tricouri, explorând diferite #tehnici de #pictură și #desen, precum și curiozități din lumea Artelor vizuale și cea din jurul nostru.
Am pregătit o serie de #ateliere care să provoace rotițele creativității și să ajute copilașii să își valorifice #calitățile artistice, #relaxându-i și oferindu-le un mod special de a se #dezvolta și #exprima.
Atelierele sunt gândite pentru cei care preferă programul de #sâmbătă și doresc să petreacă weekend-ul într-un mod creativ:
- grupa 7-14 ani,10.00 - 12.00
- grupa 5-6 ani, 12.30 - 14.00
Sub îndrumarea coordonatorului Irina Andriesei-Popa, echipați cu pensule, creioane, șevalete, pânze, palete, șorțuri și muulte culori, pe care le punem la dispoziție în atelier, vom aborda teme diverse și interesante, care să presupună tehnici speciale și materiale deosebite (ex. pictură pe tricouri, pictură pe pânză, grafică, lucrul cu tușuri colorate etc).
Investiție - include toate #materialele necesare (pensule, creioane, șevalete, pânze, palete, șorțuri, diferite tipuri de culori, pasteluri, cartoane, cărbuni), precum și #pauza de ronțăieli (covrigei, prăjiturele, ceai delicios de fructe de pădure):

- 45 lei ședința de 2h/ abonament de 4 ședințe consecutive 150lei
(maxim 9 copii/ atelier)
 oferim reduceri pentru frățiori
oferim reduceri pentru copilașii care aleg să participe la 2 ateliere pe săptămână
Înscrieri și detalii:
0742565666 - atelierul Drag de Artă

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro