Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Să citim împreună la Festivalul „Teodorenii”

07 DEC JOI
2017

poster Să citim împreună la Festivalul „Teodorenii” Iaşi

Clubul de lectură „Să citim împreună… la Festivalul Teodorenii”

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” din Iaşi organizează o nouă întâlnire a Clubului de lectură „Să citim împreună”, joi, 7 decembrie 2017, începând cu ora 17.00, la Filiala „Ion Creangă” a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” (Casa de Cultură a Sindicatelor Iași, Bd. Socola nr. 34, etaj 1), care va fi moderată de conf. univ. dr. Emanuela Ilie de la Facultatea de Litere a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (iniţiatorul şi coordonatorul general al proiectului, invitat permanent al întâlnirilor), prof. Antonina Bliorț (Colegiul Național Iași) și prof. Elena Mănucă (Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” Iași).
Întâlnirea se desfășoară în cadrul ediției a IV-a a Festivalului „Teodorenii”, motiv pentru care una dintre cărțile propuse pentru dezbatere este volumul I al romanului „La Medeleni” de Ionel Teodoreanu. Cea de a doua carte este „Inocenții” de Ioana Pârvulescu, apărută în 2016 la Editura Humanitas.

Clubul de lectură „Să citim împreună!” este organizat în parteneriat cu Facultatea de Litere a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi și Inspectoratul Școlar Județean Iași.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro