Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Robin and the Backstabbers

17 NOV VIN
2017

poster Robin and the Backstabbers Iaşi

Time Out recomanda:
☆ROBIN AND THE BACKSTABBERS ☆
Concert Live urmat de dj line-up compus din :
Dj Andrew Riddle si DJ Pado

Bilete: 30 de lei pre-sale; 40 de lei în ziua evenimentului.
Locatia partenera unde vor mai fi puse in vanzare bilete: Acaju

Rezervari: 0740.133.133

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept “pop melodramatic”. Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România), propulsându-i pe Robin and the Backstabbers în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă. Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air (B’estfest, Ursus Evolution, Electric Castle, Peninsula, Zilele Prieteniei Bergenbier, FânFest, BlajAlive etc.). 

Mult așteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”, Arhanghel’sk, a fost lansat în primăvara anului trecut. Pentru întreaga campanie de lansare, susținută de videoclipuri precum 
„Arhanghel’sk” și „Muzică în cântece”, trupa a primit premiul Best Rock (r)Evolution la Gala METALHEAD Awards 2015. În primăvara 2016, Robin and the Backstabbers au spus da unei noi provocări, reinterpretând o piesă a lui Alex Velea în cheie proprie – „E vina mea” – în cadrul campaniei „Blending Spirits”, cu un sound abraziv și un videoclip de imagine fascinant și provocator în regia lui Vlad Feneșan.
https://www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers/ 
https://soundcloud.com/robinandthebackstabbers

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro