Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania

25 MAI SAM

poster RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Iaşi

Descoperă excelența vinurilor românești, dar și a celor internaționale, pe 25 și pe 26 mai, la RO-Wine | The International Wine Festival of Romania!

Se pregateste o editie RO-Wine cu totul speciala, cu o selecție spectaculoasă de vinuri premium și superpremium, dar si cu o serie de noutati menite sa satisfaca si sa surprinda dorintele si nevoile vizitatorilor si ale producatorilor participanti la RO-Wine.

Ro-Wine va găzdui în această primăvară zona “Gourmet Experience”, amenajată în vecinătatea zonei de expunere a vinurilor participante la festival.
Producători internaționali și autohtoni vor expune spre degustare, vor prezenta, vor povesti, vor face asortări de vin cu mâncare si chiar își vor putea găti produsele în stațiile de “live cooking” special amenajate. Proprietari și manageri de restaurante, chef-i și F&B manageri, importatori, distribuitori de delicatese si reprezentanți ai magazinelor de profil le vor pune la dispoziție vizitatorilor o gamă variată de delicatese din toate colțurile lumii.
*******
Discover the unique selection of Romanian and international wines on 25th and 26th May at RO-Wine | The International Wine Festival of Romania!

RO-Wine edition will host the “Gourmet Experience” area, in the immediate vicinity of the wine festival’s exhibition area. Local and international gourmet producers will offer their products for tasting, tell their stories, pair dishes with wines or even have live cooking sessions in a dedicated area. Restaurant owners and chefs, F&B managers, importers, retailers and distribution companies will showcase their iconic gourmet products.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro