Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Risk Management - Certificare internațională. Ultimele 4 locuri

18 IUL MAR
2017

poster Risk Management - Certificare internațională. Ultimele 4 locuri Iaşi

F.B.- Risk Coordinator Rompetrol (KMG International) "Foarte bun cursul! Trainerul, Ilie Drăgan, a reușit într-un timp scurt să-mi clarifice multe aspecte structurale legate de administrarea riscurilor. Mi-a plăcut foarte mult utilizarea schițelor și a graficelor. Modul de comunicare este foarte bun, interactiv astfel încât nu a permis pierderea concentrării. Cursul ne-a oferit oportunitatea de a identifica posibile îmbunătățiri ale metodologiei, în special pe partea de implementare proiecte."

E.P. Global Risk Manager - Metro Systems
"Acest curs ajută la identificarea felului corect în care trebuie făcut managementul riscurilor și clarifică terminologia, pașii de lucru, tipurile de analize și responsabilitățile. Am realizat diferențe de abordare, lucru care mă ajută foarte mult. Au fost foarte utile, atât implicarea cursanților in livrarea cursului, cât și exercițiile practice folosite."

Curs de pregătire în Risk Management – diplomă de la Institute of Leadership and Management UK. Înțelege etapele managementului riscurilor într-un curs bazat pe experiențe reale și exerciții practice.
"Share" pentru prietenii tai! #invetideplacere pentru că noi#credemineducatie
https://edu.eupc.ro/risk-management/

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro