Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Reality CHECK

01 APR SAM
2017

poster Reality CHECK Iaşi

Teodor
Centrifug
Dumitrakul
KZE *Sleepnot Soundsystem*
CHOOF SNK *Sleepnot Soundsystem*Teodor este un producator de muzica electronica din Iasi, care si-a început activitatea în anul 2008. In tot acest timp a incercat diferite genuri ale muzicii electronice. Cu toate acestea, in ultimii doi ani si-a indreptat atentia spre diferitele nuante oferite de techno, house si minimal.
https://soundcloud.com/teodor0000
https://www.facebook.com/teodoooor?fref=ts 


Inca de acum cativa ani, Centrifug experimenteaza si se invarte in jurul muzicii electronice, pe parcurs materializandu-se o pasiune pentru ceea ce nu se rezuma doar la un gen muzical, ci un ansamblu de conceptii ce definesc stilul techno. In ceea ce priveste seturile, prefera o abordare dinamica care se extinde in mai multe directii, de la tribal techno-ul anilor 2000 spre productii de acid ale artistilor actuali. 
https://www.facebook.com/DJCENTRIFUG/
https://www.mixcloud.com/CentrifuG/


Nativ scorpion, pe nume Dumitru, in 2011 s-a mutat la Sibiu unde a cunoscut echipa Bass Aliens in formare, alaturi de care a invatat tainele bèatmatchingului si nu numai. A inceput sa organizeze evenimente underground electronic in orasul natal. Calatoreste si pune muzica prin Romania si Europa, unde invata si tehnica audio, pe care o aplica pentru a isi defini stilul de mixat. Totodata invata si productie muzicala prin permacultura forestiera. Stilurile muzicale prin care se exprima sunt acid , dark mental, mental tekno etc
https://soundcloud.com/pursimpludumitru/ 
https://www.facebook.com/simplusipur


KZE - [ tribe, mental ] -> Sleepnot Soundsystem
https://soundcloud.com/kze-ioana-1
https://www.facebook.com/kze.kh


CHOOF SNK [ acid, mental ]-> Sleepnot Soundsystem
https://soundcloud.com/choof_snk 
https://www.facebook.com/Ciuf.Nedormitu

Entry fee: 20 Ron

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro