Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Re-GENERATOR. Micro-festival de arte performative

19 FEB MAR
-
23 FEB SAM

poster Re-GENERATOR. Micro-festival de arte performative Iaşi

În perioada 19-23 februarie 2019, TEATRU FiX organizează, cu sprijinul Kaufland Romania și a Fundației pentru Dezvoltarea Socității Civile, în cadrul programului de finanțare <<În Stare de bine>>, ediția-pilot a proiectului Re-GENERATOR. Micro-festival de arte performative. Scopul nostru este de a construi în Iași un organism cultural independent, generator de micro-festivaluri de artă performativă bianuale, prin crearea unui hibrid între evenimentele de tip festival și cele singulare.

Principiile de direcție care stau la baza micro-festivalului sunt : independent, experimental și performativ. Tema primei ediții este ReAct - acțiune - reacțiune - interacțiune.

Re-GENERATOR. Micro-festival de arte performative susține producția de noi conținuturi artistice și dezvoltarea publicului local și nu numai, prin găzduirea, timp de 5 zile, în spațiul Hala FiX, unor spectacole independente, discuții publice, workshopuri, sesiuni de creație, concerte precum și expoziții de artă vizuală.

Atașat am trimis și un comunicat de presă cu apelul pentru artiști, pe care l-am lansat deja și care se încheie pe 25 noiembrie. Ne-am dori ca prin intermediul și cu sprijinul dumneavoastră acest apel să ajungă și la comunitatea artistică ieșeană.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro