Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Pub Quiz S20 J7 @Legend

14 MAR MIE
2018

poster Pub Quiz S20 J7 @Legend Iaşi

Seară de miercuri, gașcă de șase, bere rece, mâncare delicioasă și... #pub#quiz. Definiția unei seri reușite. Deschidem serile de #quiz în Legend!
Pub Quiz-ul este un joc de logică, intuiție și cultură generală care îți oferă posibilitatea de a-ți pune la încercare toate cunoștințele muzicale, cinematografice și toate fun fact-urile pe care le-ai citit vreodată, alături de prieteni. Nici nu mai zicem cât de #fun este! Formează-ți echipa de maxim 6 oameni, găsiți-vă un nume amuzant și #hai #la #quiz. 
În funcție de joc, ai șansa să joci runde precum muzică&film tematic, Crosswords, Diverse, Rebusuri, Conexiune, Matricială, runde Tematice precum Închisori, Hoteluri sau Argentina și muuuuuulte altele. 

Locurile sunt limitate, deci primul venit, primul servit :D
Dacă punctualitatea nu este punctul tău forte, va deveni. Pentru a evita orice fel de probleme logistice, măcar un viteaz din echipă să fie prezent la 18:59, fix. 
Pentru rezervări & încurajări (și bătăi empatice pe umăr) - 0757740048 sau direct pe https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Hjl-Lm7AAXkTOWbS6aeFumw_Wogs1FFYsUIw750-wLU/edit#gid=557952735

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro