Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Propuneți o activitate - concurs de idei

09 SEP LUN
-
15 SEP DUM

poster Propuneți o activitate - concurs de idei Iaşi

Biblioteca Județeană Iași, prezentă la Târgul pentru Școală EXCELSIOR în perioada 9 - 15 septembrie 2019 (Atrium, Palas Mall)
Fiți parte din bibliotecă! Propuneți o activitate!
Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, partener cultural al Târgului pentru Școala EXCELSIOR, vă așteaptă în perioada 9 - 15 septembrie 2019, la standul amenajat în Atrium, Palas Mall cu permise de intrare gratuite, informații despre oferta culturală și cu un punct de Book-crossing (schimb de cărți) pentru cei care doresc să-și reînnoiască biblioteca personală.
Și cum omul gospodar își face iarna car și vara sanie, Biblioteca Județeană Iași pregătește deja programul activităților recreative pentru vara anului viitor, motiv pentru care vă invităm să lansați propuneri de noi activități sau de noi servicii, care v-ar interesa. Formularele vor fi introduse în urna special amenajată cu această ocazie. Cele mai inedite și fezabile propuneri venite din partea publicului vor fi premiate.
Vă așteptăm după următorul program: luni - vineri, între orele 16.00 - 21.00, sâmbătă și duminică, în intervalul 10.00 - 21.00.
Permisele se eliberează tuturor solicitanților cu respectarea Regulamentului pentru utilizatori, disponibil la adresa: https://www.bjiasi.ro/wp-content/uploads/2015/07/Regulament-utilizatori.pdf
Nu uitați! Cel mai bun start în noul an școlar este permisul de intrare la bibliotecă!
Alege şi tu să începi şcoala EXCELSIOR!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro