Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Pregatiti de Gradinita?!

02 SEP LUN
-
06 SEP VIN

poster Pregatiti de Gradinita?! Iaşi

Proiect Nou Pregățiți de Grădiniță? Nu mai este mult si incepe gradinita, trezind multe emotii in randul celor care ii vor calca pentru prima data pragul, si nu numai. Ca si parinte, pregatirea copilului pentru acest pas foarte important din viata lui este o adevarata provocare. Mulți părinti intreabă despre reacțiile "normale" pe care un copil le are atunci cand merge prima data la gradiniță. Asta pentru ca majoritatea copiilor plang cel putin 1-2 saptamani dimineata cand se despart de mama sau chiar incepand de acasa sau de la trezirea de dimineata.
Firesțe ca există foarte mulți factori care influențează aceste reacții pe care copilul le are cand ajunge prima data in gradinita.
De aceea, noul proiect "Pregătiți de Grădiniță?!" își propune să vă răspundă la întrebări precum:
Ce simt copiii?
Ce simt părinții?
Cât de mare este schimbarea pentru copil?
Ce efort presupune adaptarea la grădiniță?
Cât de repede se adaptează copilul meu într-un colectiv? Dorim sa fie un mediu care incurajează interactiunile dintre copii, care marcheaza momentul aparitiei prietenilor.
Timp de o săptămână (5 sedinte pe săptămână ) copilul dvs.are ocazia sa iși facă primii prieteni ,să lucreze in echipă ,să impartă lucruri și jucării cu alti copilași ,adică są dobândească abilități esențiale de socializare. În fiecare zi vom posta atelierele creative,atelierele senzoriale ,cântecelele si poveștile privind temele abordate .
Copilașii vor fi lasati in "regim "de grădiniță timp de 3 h sub supravegherea personalului!
Grupa este formată din 12 copii cu vârsta intre 2.6luni -4 ani !
Parintii vor primi poze ,filmulete din timpul atelierelor pe grupul Privat "Pregătiți de Gradinită?! "
Este necesară înscrierea la numărul de telefon: 0740.312.386 sau pe pagina noastra de facebook (Zurly Party /Raluca Tanasuca ) Vârsta 2.6 luni -4 ani Perioada 2-6 Septembrie 2019 Ora :9-12.00 Preț-250lei /copil Locația :Zurly Party (Nicolina 2)

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro