Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Picanterii literare cu aroma de vacanta: ateliere de gatit

20 AUG MAR
-
27 AUG MAR

poster Picanterii literare cu aroma de vacanta: ateliere de gatit Iaşi

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează în zilele de 2 și 5 iulie și 20 și 27 august 2019, de la ora 11.00, la sediul central (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10) o activitate inedită, în care vom îmbina lectura cu aromele culinare.

Alături de partenerul nostru, Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași, prin bibliotecar Mihaela Tatiana Ulman, membru al Asociației Culturale Euro-Est Alternativ (ACEEA), cea mai mare organizație gastronomică din România, precum și cofetar-patiser de 10 ani, de zile, vom răsfoi pasaje culinare din cărți cu exemplificări practice, prin transpunerea textului în produse culinare, modelaje din ciocolată și alte ingrediente, precum și ghicitori cu fructe/legume, iar la final vom avea parte și de un mic concurs de degustare pe nevăzute.

Participarea este GRATUITĂ, dar permisul de intrare este obligatoriu!

Pentru o bună organizare, vă rugăm să vă înscrieți pe e-mail, la adresa programe@bjiasi.ro sau prin telefon, la numărul 0753024405. Înscrierile telefonice pot fi preluate de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.00 și vinerea între orele 8.00-13.30.

Vă reamintim că permisul de intrare la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi se eliberează gratuit pentru toate categoriile de vârstă.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro