Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Petrecere aniversara 1 an de Soft&Grace - Copii

15 OCT DUM
2017

poster Petrecere aniversara 1 an de Soft&Grace - Copii Iaşi

In Octombrie, Soft & Grace aniverseaza frumoasa varsta de 1 an de activitate! Pentru a sarbatori cum se cuvine am pregatit un atelie mai altfel: vom gati un mini-tortulet aniversar, vom avea un cocktail non-alcoolic cu lamaie si zmeura dar si accesorii de petrecere in bucatarie. 

Pretul atelierului este acelasi, 30ron/copil, iar inscrierea se poate face prin sms la 0735 54 54 54 sau completand formularul online:www.softandgrace.ro/formular-de-inscriere/

Bineinteles avem si premii atat pentru cei care se inscriu la acest atelier cat si celor care vor da share acestei postari. 

Premii acordate de Soft&Grace:
1. Trei invitatii la petrecerea aniversara pentru copii - premiile se vor acorda vineri 13 Octombrie prin tragere la sort, ora 20:00, celor care au dat share public acestui eveniment pe pagina personala. Vom folosi www.random.orgpentru a selecta aleatoriu cei 3 castigatori.

2. Cartea de bucate Mini-Chef ce contine toate retetele realizate in primul an de ateliere de gatit Soft&Grace - extragerea va avea loc la sfarsitul atelierului din data de 15 Octombrie, participantii vor fi doar cei prezenti in cadrul atelierului.

3. Pentru a rasplati si efortul parintilor, vom oferi un voucher cadou unui copil ce va putea veni impreuna cu parintii la un atelier de gatit dedicat familiilor. Participantii vor fi toti cei care vor veni la atelierele de gatit in perioada 1 Septembrie - 15 Octombrie.

4. Fiecare abonament achizitionat vine impreuna cu alte ateliere de gatit cadou (abonament de 4 sedinte + 1 cadou, abonament de 8 sedinte + 2 cadou, abonament 10 sedinte + 3 cadou).

Mai multe detalii se pot obtine la numarul de telefon Soft&Grace: 0735 54 54 54 sau pe adresa de mail contact@softandgrace.ro

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro