Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

One man show @Retro Cafe

15 APR VIN
2016

poster One man show @Retro Cafe Iaşi

G x G

bioHazard

One man show

G x G este un spectacol marca FRILENSĂR, ce își propune să relateze dorința unui om de a rămâne în amintirea celorlalți.

George (G x G) este protagonistul spectacolului. Un băiat simplu, cu o viață tumultoasă și o fantastică dorință de a trăi. El încearcă să rămână în amintirea oamenilor drept o personalitate marcantă a culturii românești. Încearcă să devină nemuritor. Oare va reuși? Oare își va putea înfrânge demonii interiori? Rămâne de văzut în live-show-ul oferit de acesta.

Text : George Coșbuc

                George Topîrceanu

                Radu Gyr

                George Cocoș

    

Cu : George Cocoș

 

FRILENSĂR reprezintă, în primul rând, un om cu o idee, iar mai apoi poate deveni orice cu ajutorul imaginației. Noi am început cu teatru, o artă care le cuprinde pe toate, pentru că aici am găsit o scenă și o lumină pentru ceea ce vrem să transmitem. Frilensăr este platformă culturală în cadrul asociației ContemporanIS, Iași.

Spectacolul se joacă la RETRO CAFÉ, un spațiu prietenos pentru orice iubitor de relaxare. Retro café se află un pic mai sus de Radio Iași, cam în dreptul corpului B al Universității, pe colțul dintre Lascăr Catargi și B.P.Hașdeu.

La Retro se fac concerte acustice, ateliere și fel de fel de întâlniri. Pe lângă asta, Retro mai are iz de nostalgie și senzația că poți ține timpul în loc.

 

G x G – biohazard

15 aprilie / ORA 19:00

Retro Café

Suport artist : 15 ron

Elevi, studenti : 10 ron

 

Galerie

  •  Iaşi poza 0

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro