Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Octavian Soviany la Iași

20 APR VIN
2018

poster Octavian Soviany la Iași Iaşi

Vă invităm vineri seara, 20 aprilie, de la ora 19:00, la Cărturești Iași, pentru întâlnirea cu unul dintre cei mai importanți și apreciați scriitori contemporani,Octavian Soviany, cu care vom sta de vorbă despre cel mai recent roman al său, „Casa din Strada Sirenelor”, apărut anul trecut la EdituraHyperliteratura.

Lista invitaților în curând.

***

După succesul obținut cu romanele „Viața lui Kostas Venetis” sau „Moartea lui Siegfried”, Octavian Soviany revine cu un proiect în care misterul și povestirile stranii trimit cititorul într-un tărâm al supranaturalului și al unor întâmplări aproape mistice, într-un stil demn de cel al scriitorilor clasici ai literaturii universale.

Într-o seară de Sfântul Andrei, profesorul Faustin invită la o masă îmbelșugată în casa sa veche de pe Strada Sirenelor doisprezece cunoscuți. Firi contrastante, indivizi cu preocupări total diferite, aceștia încep să-și depene amintiri inexplicabile din trecutul lor, pornind de la articolul din presă al unuia dintre invitați, care aborda decizia Bisericii Ortodoxe de a refuza înmormântarea creștinească pentru cei ce aleg să fie incinerați. Urmează o noapte înțesată de istorisiri care îți dau fiori, pline de esoterism sau spiritism, la limita dintre mister și horror, vieți anterioare, prezențe spectrale, sindromul Lazăr și alte întâmplări ieșite din comun, în care ceva cu toul neașteptat se petrece cu unul dintre personaje, punând sub semnul întrebării întregul scop al serii, aparent obișnuite.

Detalii / Comandă online: 
Hyperliteratura.ro/produs/Casa-din-Strada-Sirenelor

Un eveniment Hyperliteratura & Cărturești

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro