Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

O poveste descâlcită | regia Andrei Ciobanu

12 OCT SAM

poster O poveste descâlcită | regia Andrei Ciobanu Iaşi

Mari, marioneta cea drăguță, vine la Ateneul Național din Iași Duminică, 12 Octombrie 2019, de la ora 11:00 să își facă mulți prieteni.
Ea își dorește să se poată juca, să poată dansa, să cânte exact ca un om, de aceea își pune o dorință: să devină o fetiță adevărată. Cel care îndeplinește dorințe este celebrul Magicitor. El e și Magician și Vrajitor, în același timp. Doar că lucrurile nu vor fi chiar atât de simple…
Mari va trebui să treacă anumite probe, create special de Magicitor pentru a o pune în dificulatate. În ajutorul ei vine Rapunzel, care o va încuraja pe Mari să viseze până la capăt și care îi va deveni cea mai bună prietenă! Cele două vor avea nevoie și de ajutorul lui Pascal, dar și a copiilor!
Va reuși Magicitorul să-i îndeplinească dorința lui Mari? Sau poate Rapunzel e cea care o va transforma? Oare până la urmă copiii vor fi cei care vor reuși să o facă pe Mari om? Toate acestea le vom afla la ,,O poveste descâlcită”!
Dar, cel mai important e că cei mici vor învăța să viseze până la capăt și, mai ales, ce important e să avem prieteni lângă noi care să ne ajute la greu!
Regie: Andrei Ciobanu
Spectacol interactiv, recomandat tuturor categoriilor de vârstă!Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/o-poveste-descalcita-2/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro