Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Neverwas Festival

30 IUN VIN
-
03 IUL LUN
2017

poster Neverwas Festival Iaşi

Între 30 iunie și 2 iulie punem în scenă prima ediție a Neverwas, compusă pentru toate momentele de revelație și transformare însoțite de muzică. Evadează din rutină și regăsește-te pe ritmurile de rock alternativ și beat-urile electronice ale artiștilor internaționali și români.

Primii artiști confirmați care vor contribui la schimbarea scenei culturale a Iașului sunt:

MANDO DIAO (SE) ᛫ ALEX CLARE (UK) ᛫ MY BABY (NL) ᛫ WAREIKA Live (DE) ᛫ VIȚA DE VIE (RO) ᛫ OMUL CU ȘOBOLANI (RO) ᛫ PLASTIC MERMAIDS (UK) ᛫ THE KRYPTONITE SPARKS (RO) ᛫ TOURETTE ROULETTE (RO) ᛫ PINHOLES (RO) ᛫ CUIBUL (MD) ᛫ THE WAX ROAD (MD) ᛫ INNER (RO)

O oază de muzică live, reverie și spectacol de culori te așteaptă la doar câteva melodii distanță de Iași. La Ferma Ezăreni vor fi amenajate două scene de concerte, o zonă de campare pentru publicul din afara Iașului, zone de food & drinks unde să-ți bucuri papilele gustative cu bunătăți, instalații de artă, proiecții de film sub cerul liber, activități de agrement și zone de chill-out. 

Lasă muzica să te schimbe. Exprimă-te. Dansează până în zorii zilei de parcă nimeni și nimic din jurul tău nu mai contează. Fredonează cât te țin plămânii. Simte cum bătăile inimii tale se sincronizează cu ale miilor de oameni din jurul tău. Ia-ți prietenii la zbenguială. Dă frâu liber relaxării. Stai întins pe iarbă și vezi cum se plimbă norii. Numără stelele în timp ce asculți vecinii de cort cântând la chitară.

Vezi cum timpul stă în loc sau merge pe repede-înainte, după ritmul fiecărei piese de pe scenă.

Transformă niciodată în totdeauna, cândva în curând, pauza în acţiune.

Bilete Early Bird la prețul de 120 lei (3 Day Pass) și 150 lei (3 Day Pass + Camping) se găsesc pe www.neverwas.ro, www.myticket.ro și în localurile partenere din Iași: Acaju, Jassyro, Rock’n’rolla, The Trumpets și Treaz&Nu.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro