Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Music for Your Soul - Concert Petra Acker & Workshop ''ÎnCERc''

28 APR VIN
2017

poster Music for Your Soul - Concert Petra Acker & Workshop ''ÎnCERc'' Iaşi

Teatru FiX și Cafeneaua Fix vor găzdui două evenimente speciale pe 28 și 29 aprilie: Concertul Petrei Acker din seria Music for Your Soul în formula solo-acustic (vineri, 28 aprilie, ora 21:00) și atelierul ÎnCERc al Petrei împreună cu Anamaria Guguian, consilier de dezvoltare personală și artist independent (sâmbătă, 29 aprilie, între 13:00 și 17:00). 

Aceasta este perioada noilor începuturi pentru Petra Acker. Proiectul Music for Your Soul a debutat oficial pe 3 martie la Teatrul de Artă București. 
Seria de ateliere pe care Petra le ține împreună cu Anamaria Guguian, ÎnCERc, a debutat pe 25 martie la Brasov.
Primul ei album alături de Steven Reich, New York Trio, ce conține piese compuse de regretatul Billy Taylor urmează să se lanseze în curând, iar ea deja lucreaza la albumul ce va conține compozitiile ei proprii. 

Primul dintre proiecte, cel muzical, s-a născut din dorința de explorare a sinelui cu ajutorul muzicii - muzica fiind modul prin care a ales să își exprime gânduri, trăiri, experiențe. Publicul va fi îmbarcat într-o călătorie muzicală ce surprinde prin simplitatea și în același timp profunzimea compozitiilor proprii, precum și prin câteva piese legendare din repertoriul internațional. Cadrul intim ales și decorul simplu dar semnificativ, vor contribui la atmosfera pe care Petra dorește să o creeze iar publicului va avea un rol important și va fi mai mult decât un spectator, un participant activ în “călătorie”, martor și în același timp oglindă a întregului proces.

Numele proiectului, “Music for your soul”, a venit natural, odată cu trecerea timpului, din feedback-ul spectatorilor care au venit la concerte - din ce în ce mai mulți spunându-i că muzica ei vorbește direct cu sufletele oamenilor. Astfel, spune Petra ‘’și eu am rezonat cu ideea asta, că mă adresez în egală măsură atât mie cât și celorlalți".

Vocea și timbrul vocal al Petrei s-au dezvoltat de-a lungul a 25 de ani pe scene din Romania, Germania, Austria, Ungaria, Slovacia și Marea Britanie, alături de artiști consacrați ai scenei interne și internaționale precum Michael Acker (RO), Albert Tajti (RO), Alexandru Anastasiu (RO), Joel Holmes (SUA, New York), Viktor Toth (HU), Thomas Siffling Trio (DE), Elly Wright (AT/SUA), Roger Treece (SUA) și mulți alții, precum și prin diversele stiluri muzicale pe care le poate aborda cu ușurință (muzică clasică, gospel, funk, jazz, blues, soul, R'n'B și nu numai).

Stay tuned! There's more to come! 

Artist Support Concert: 30 lei
Artist Support Atelier: 70 lei

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro