Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Mişcarea Ca Instrument De Creştere Personală

10 IUN SAM
-
11 IUN DUM
2017

poster Mişcarea Ca Instrument De Creştere Personală Iaşi

Asociaţia Română de Psihoterapie prin Dans şi Mişcare în colaborare cu Centrul Dianthis Iasi vă invită la workshopul

MIŞCAREA CA INSTRUMENT DE CREŞTERE PERSONALĂ
10 - 11 iunie 2017, IAŞI


Ne mişcăm încă de la concepţie. Este atât de naturală mişcarea încât devine aproape automată. Atunci când începem să fim atenţi la felul în care ne mişcăm prin lume descoperim instrumente valoroase de creştere personală.

Fie că lucrezi cu tine însuţi, fie că îi susţii pe alţii în procesul lor, eşti invitat la o experienţă încărcată de sensuri. Îţi propunem un week-end în care să te mişti, să înţelegi ce spui prin mişcările tale şi să înveţi noi modalităţi despre cum îi poţi înţelege pe alţii mai bine şi cum poţi deschide calea către schimbare în viaţa ta şi a celor din jur.

Oglindirea (neuronii-oglindă), kinesfera, analiza mişcării, empatie kinestezică - sunt doar câteva concepte pe care le vom experimenta.

Acest workshop se adresează oricărei persoane interesate de evoluţie personală, cât şi psihologilor, terapeuţilor, sociologilor, actorilor, specialiştilor din diverse domenii ce lucrează cu şi pentru oameni. 

Facilitatori: 

IRINA ŢEPURU 
- presedintele Asociatiei de Psihoterapie prin Dans şi Mişcare, psihoterapeut autonom acreditat de Colegiul Psihologilor din România in Psihoterapii scurte centrate pe resurse şi soluţii, dar si cu formare in Psihotraumatologie

ALINA FLOREA 
- psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu formare în Psihoterapia prin dans şi mişcare, cât şi în Psihoterapia sistemică de cuplu şi familie


Program: sâmbătă 10:00-18:00, duminică 10:00-17:00, cu pauze de prânz 

Variante de plată:
1. Primii 5 înscrişi, cu plata integrală până la 25 aprilie 2017 - 350 lei
2. Plata integrală până la 15 mai 2017 - 450 lei
3. Avans până la 15 mai 2017 - 300 lei + 250 lei până la data workshopului

Pentru înscrieri, plată şi informaţii suplimentare puteţi să ne contactaţi pe email dansterapie@gmail.com sau la telefon 0758.317790 (Alina Florea).

Vă aşteptăm cu drag!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro