Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Micul Prânz #12 Gustar Vegan cu Rita

13 AUG DUM
2017

poster Micul Prânz #12 Gustar Vegan cu Rita Iaşi

Duminică, 13 august, de la ora 12.00, la CUIB o vom avea alături de noi peRita, bucătăreasă la trainingurile EcoVisio, ONG în domeniul educației ecologice din Republica Moldova. Invitata noastră știe să condimenteze cu pasiune și compasiune mâncărurile preparate de ea, așadar vă așteptăm să ne delectăm împreună la mijlocul lunii Gustar, cu preparate vegane. 

Meniu

Aperitiv:
Așteptarea vă va fi îndulcită de o băutură din pepene verde și castraveți cu mentă.
Vor urma farfurii de sănătate formate din:
Rulouri de dovlecei cu pate de semințe si rosii uscate, Kale Chips 
Supă Raw de dovlecel cu lăstari de mazăre și miso

Fel principal:
Mâncare de vânătă coaptă cu ardei copți si roșii, alături de pâine cu maia
Salată de crudități cu ciuperci marinate și un ingredient surpriză (cei mai curioși îl vor descoperi printre pozele postate în event)

Desert:
'Parfait' cu straturi din inghețată de pepene galben și piersici, despărțite de afine aromate și dulceață raw de mure

--
Micul Prânz este un eveniment de strângere de fonduri, biletul fiind sub forma unei donații de 50 Ron. Donația o veți plăti atunci când veniți la eveniment. 

Locurile sunt limitate, așadar trebuie să vă înscrieți prin intermediul acestui formular: https://www.eventbrite.com/e/micul-pranz-12-gustar-vegan-cu-rita-tickets-36744328275

În cazul în care intervine ceva și sunteți nevoiți să anulați rezervarea, vă rugăm să faceți acest lucru cât mai curând posibil, tot prin intermediul acestui formularul sau contactându-ne la contact@maibine.eu

---
Legumești este o seră ecologică care se află în stadiul de construcție, la care lucrăm cu materiale naturale (piatră, pământ, nisip, paie), pentru a avea un impact minim asupra mediului, dar și cu ceva materii prime convenționale (lemn, fier, saci), pentru a asigura durabilitatea și eficiența structurii. Scopul final este de a planta și multiplica semințe și răsaduri naturale, pe care le vom oferi în mod gratuit oamenilor care doresc să cultive fără îngrășăminte. Este o inițiativă comunitară, în care învățăm deopotrivă tehnici și practici din domeniile construcțiilor naturale și permacultură, cât și să ne reconectăm cu natura.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro