august, 2019

31aug12:00 am11:59 pmMica Sirena | Marionnette Show

Mai mult

Detalii eveniment

Lumea din adâncurile apelor este una fascinantă iar copiii pot descoperi secretele și magia ei alături de personajele din povestea noastră.
Haideți alărturi de noi să descoperiți aventura plină de culoare, personaje dragi și energie a prințesei Ariel, Sâmbătă, 31 august 2019, ora 10:00, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași! Cântecele, voia-bună și distracția nu vor lipsi!
De la mica sirenă Ariel cât și de la celelalte personaje încântătoare, copiii vor învăța că întotdeauna este bine să ascultăm de părinții noștri, că surorile sau frații trebuie să se ajute între ei, că iubirea cere uneori sacrificii, că nu trebuie să regretăm alegerile făcute, că dragostea învinge mereu, că și o persoană cu inima de piatră poate deveni bună cu ajutorul celor din jur și că voia bună și muzica aduc o stare de bine și înfrumusețează viața.
Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Mica sirenă”!

Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/mica-sirena-2/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Ora

(Sambata) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X