Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Medeea Redux

13 OCT VIN
2017

poster Medeea Redux Iaşi

Spectacolul este un one-woman show despre o fată în vârstă de 13 ani care este sedusă de profesorul de biologie şi care îşi construieşte destinul prin prisma, şi ca o consecinţă a acestei mari pasiuni. 
Este o poveste de un farmec deosebit, povestea unor vieţi frânte, a unei frământări erotice şi a unei tristeţi imense. Mărturia unei femei care povesteşte cu sinceritate despre iubirea sa şi despre urmările acestei relaţii – naşterea unui copil care va fi apoi ucis de mamă – devine un pretext pentru un spectacol plin de pasiune, poezie și emoţie. 
Textul atinge mitul antic, iar interpretarea este o îmbinare fericită de cuvânt apăsat, respiraţie încărcată, muzică şi elemente plastice.Textul propus de noi este de o actualitate dureroasă, vorbind despre problematica unei noi generaţii în raport cu emanciparea femeii, intrarea ei în lume prin iubire, naştere, crimă – toate rezultând dintr-o iubire excesivă, violentă. Medeea rămâne una dintre marile îndrăgostite ale lumii, iar spectacolul nu face decât să ne arate una dintre posibilele sale vieţi…

INTRAREA LIBERĂ!
Sala Studio LUDIC, ultimul etaj al CCS.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro