Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Maturator de praf de stele | regia Andrei Ciobanu

28 IUL DUM

poster Maturator de praf de stele | regia Andrei Ciobanu Iaşi

Cum ar fi să poți vedea într-o singură seară șapte personaje care defilează în fața ta pe o scena a vieții? Asta se întâmplă în spectacolul ,,Măturător de praf de stele”, o comedie care surprinde viciile sistemice ale societății și investighează modalități de opoziție față de acestea, desconspirând adaptarea la realitatea cotidiană ca pe o formă de abandon social.
Spectacolul aduce în fața publicului o înlănțuire de povești de viață, care aparent nu au nicio legătură una cu cealaltă, dar și o evoluție cameleonică a aceluiași actor, care trece de la un personaj la celalalt. Sau, mai pe scurt, o demonstrație de virtuozitate actoricească, ambalată într-o comedie spumoasă.
O comedie care începe ca un one man show și se termină într-un one and ½ men show.
Cuvântul regizorului: ,,A devenit un lucru atât de rar să întâlnești normalitatea… Dar eu încă mai am speranţe, pentru că poate să apară de nicăieri, chiar și de la niște personaje care cuprind în ele viciile vieții sau chiar din mijlocul nostru. Vă dau întâlnire la o comedie dinamică, gândită astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, o radiografiere a societății în care trăim sau pur și simplu o întâlnire de suflet, în care să mai și râdem, să facem haz de necaz. Este o întâlnire cu publicul pe care mi-o doream de foarte mult timp. Cu siguranță, voi avea nevoie și de ajutorul vostru pentru a ne face seara memorabilă, pentru ca publicul va lua parte activ la spectacol. Pentru mine, comunicarea cu voi este esențială! Eu mă duc la teatru să îmi iau o gura de oxigen? Voi?“
O comedie de Andrei Ciobanu. Duminică, 28 iulie 2019, ora 19.00, pe Terasa-Acoperiș a Ateneului Național din Iași
Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul: https://www.ateneuiasi.ro/class/maturator-de-praf-de-stele/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro