Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Marjorie Prime - Sala Studio Teofil Vâlcu

12 IAN SAM
-
22 IAN MAR

poster Marjorie Prime - Sala Studio Teofil Vâlcu Iaşi

de JORDAN HARRISON

Distribuția:

Mihaela Arsenescu Werner
Doru Aftanasiu
Livia Iorga
Dumitru Georgescu


Regia: Radu Iacoban
Scenografia: Tudor Prodan

MARJORIE PRIME a fost produsă inițial de Center Theater Group, director artistic Michael Ritchie și a avut premiera mondială la Mark Taper Forum din Los Angeles, California, în 2014.
MARJORIE PRIME a fost pusă în scenă de Playwrights Horizons în asociere cu Theater Masters și Visionary Playwright Award și cu fonduri suplimentare asigurate de Harold și Mimi Steinberg Commissioning Program.
Piesa a fost scrisă cu sprijinul Clubbed Thumb Writers Group. A fost pusă prima dată în scenă fără costume, în 2013, în cadrul Pacific Playwrights Festival la South Coast Repertory și a fost ulterior dezvoltată cu sprijinul Roe Green Award la Cleveland Play House.


Regizor, actor și dramaturg, Radu Iacoban a absolvit, în anul 2005, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti, Facultatea de Teatru, specializarea Arta actorului la clasa prof. Gelu Colceag. În anul 2007 a terminat Masterul în Arta actorului și în anul 2017 Masterul în Arta regizorului de teatru la aceeași universitate.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro