Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Maria citeste

17 MAI JOI
-
07 IUN JOI
2018

poster Maria citeste Iaşi

CAMPANIA „Maria citește”
Centrul Diecezan Caritas Iași organizează o serie de activități cu și despre copii, dedicate Zilei Internaționale a Copilului, 1 iunie. Anul acesta, dorim să fim alături de copii, în mod special de copiii care sunt internați la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sfânta Maria” Iași. 
Prin campania ”Maria citește” ne dorim să celebrăm ziua copilului prin lectură și călătorii în lumea poveștilor. Scopul campaniei este de a atrage fonduri pentru a achiziționa cărți pentru copii și constituirea unei biblioteci în spațiul de joacă pentru al spitalului.
Începând cu data de 8 iunie 2018, după ce mini biblioteca va prinde contur, voluntarii Centrului Diecezan Caritas Iași le vor putea citi copiilor povești specifice diferitelor grupe de vârste. Astfel, intrând în lumea magică a poveștilor, micuții se vor bucura și vor uita pentru câteva ore de suferința fizică. Campania încurajează lectura în rândul celor mai tineri cititori, ajutându-i să descopere că cititul poate fi distractiv oriunde te-ai afla chiar și în spațiul de joacă pentru copii al spitalului. 
Vom încerca să cuprindem o gamă variată de cărți. Ne propunem să achiziționăm volume din cele mai îndrăgite colecții pentru diferite categorii de vârstă: 3-5 ani, 6-7 ani, 8-11 ani, 12-14 ani. Cărțile ce vor fi achiziționate prin această campanie vor fi puse la dispoziția copiilor internați în spital ca să le citească sau să le fie citite de către voluntari sau duse în salon și citite de către părinți. 

Colectare cărți și donații*:
Donații cărți noi: personal la sediul Caritas Iași (strada Sărăriei, nr. 134);
Donații în lei pentru achiziție cărți: în contul BCR RO09RNCB0175033619180001.
*Din motive de igienă și siguranța pacienților, colectăm doar cărți noi.

Perioadă campanie: 16 mai 2018 – 01 iunie 2018. Cărțile vor fi duse la spațiul de joacă de la Spitalul Regional de Urgență ”Sfânta Maria” din Iași la data de 8 iunie 2018.

Nădăjduim să ne fiți alături în această acțiune de binefacere. Prin lecturarea poveștilor ne dorim să sărbătorim cea mai minunată vârstă, cea a copilăriei și să aducem speranță în sufletele micuților suferinzi.

Date de contact: 
Băbuță Jeanina, Coordonator al Departamentului de Voluntariat: 0742288773, jeanina.babuta@yahoo.com

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro