Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Mamele Petrec Împreună pentru o cauză umanitară

21 APR SAM
2018

poster Mamele Petrec Împreună pentru o cauză umanitară Iaşi

Cred că una dintre activitățile emblematice pentru o mamă este gătitul. Unele dintre noi o fac de plăcere, altele de nevoie. Unele folosesc bucătăria pe post de ascunzătoare, iar altele ca pe o oază de relaxare. Dar toate o practică într-o formă sau alta. Dar v-ați întrebat vreodată ce ați face dacă n-ați avea bucătărie?

Eu am promis să vă scot din casă, să vă deconectez din cotidian și să vă duc în locuri inedite. În aprilie am să fac toate astea invitându-vă într-o bucătărie.

Gazda noastră, Bogdan Puiu de la Soft & Grace ne primește în bucătăria lui și ne invită să dăm o mână de ajutor într-un proiect de suflet. Când nu face ateliere de gătit pentru copii ori adulți, Bogdan gătește pentru oamenii străzii.

Haideți să petrecem 3 ore gătind împreună cu el și colegii lui pentru semenii noștri care nu au bucătărie.

Sâmbătă, 21 aprilie de la ora 16, ne întâlnim la Soft&Grace. Ne vom conecta vorbind despre legătura complexă a femeii cu bucătăria și luând masa împreună. Vom ajuta la gătitul a două feluri de mâncare pe care mai apoi le vom livra oamenilor străzii. 

Dacă nu vă pricepeți la gătit nu vă faceți griji! Avem multe feluri în care vă puteți implica.

Înscrierea se face completând acest formular și efectuând plata conform datelor primite mai apoi pe e-mail.

https://goo.gl/forms/poLWyrtLf7WEO1ss1

Costul participării este de 100 lei/personă, din care se va asigura materia primă necesară gătitului unei mese calde pentru oamenii străzii și pentru noi.

~Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea efectuării plății.~

Mame fiind, știu că aveți suflete imens de bune și mâini infinit de pricepute. Haideți să le punem în slujba unei cauze umanitare!

#Bunatate #MamelePetrecImpreuna #umanitar

Dacă nu puteți participa direct la eveniment, dar totuși vreți să dați o mână de ajutor, puteți dona bani în contul asociației TROC sau puteți aduce alimente la sediu Soft&Grace, de luni pana vineri între orele 10 – 19.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro