iulie, 2019

13iul12:00 am11:59 pmMa numesc Trauma!

Mai mult

Detalii eveniment

Viata fiecaruia dintre noi a fost, este sau va fi brazdata de trauma, cu t mic sau cu T mare. Trauma reprezinta un concept care pe cat de tare te sperie cand il auzi rostit, pe atat de tare te afecteaza, la nivel profund. Dar asa cum orice lucru pe care-l cunoastem, devine mai putin inspaimantator, a venit momentul sa punem trauma sub lupa, sa vedem ce este, cum ne afecteaza si ce putem face pentru a o vindeca, eliberandu-ne de povara ei extrem de dureroasa.
Astfel ca va invit la un atelier de familiarizare cu Trauma, pentru a intelege si a descoperi, ce e dincolo de ea si mai ales, care este darul ei ascuns.
Va astept la un atelier despre:
1. Ce este Trauma? Ce se intampla cu mine in urma unui eveniment traumatic?
2. Cum ma afecteaza traumele sau amintirile mele traumatice la nivel cognitiv, emotional, fizic si spiritual?
3. Care sunt modalitățile de depășire ale traumei?
4. Darul ascuns in fata ochilor.
De ce sa participi?
Sa participi daca macar o data te-ai intrebat cum ai fost afectat/a de durerile din trecut, daca macar o data te-ai intrebat daca durerile au produs ceva in interiorul tau, ceva pe care nu-l poti atinge, dar stii ca e acolo si daca macar o data te-ai intrebat daca ceea ce e afectat la nivel psihologic, poate fi vindecat in vreun fel.
Atelierul este susținut de Irina Rusu, psihoterapeut sistemic, cu competenta in lucru cu trauma, in formare in terapia EMDR.
Costul atelierului: 300 Ron.
Locuri limitate: 10 persoane. Inscrieri la numarul de telefon: 0742350116.
Va astept, cu drag si cu sufletul deschis!

Ora

(Sambata) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X