noiembrie, 2019

21noi12:00 am11:59 pmLive Jazz în Iași

Mai mult

Detalii eveniment

Luiza ZAN și Jazzpar Trio vor susține un concert extraordinar intitulat „Live Jazz in Iași”. În deschiderea evenimentului vor evolua cele mai reprezentative formații studențești de gen afirmate în ultimii ani în „orașul celor șapte coline”: Ana Maria Alexa & Răzvan Pîrvu, Jazzissimo, C.A.L.I. Quartet, Sandu Bantaș – Tudor Amarandei – Cristian Bantaș Trio, F.I.C.S. Jazz Quintet, KARMS.
Concertul, prezentat de renumitul realizator radio – TV Florian Lungu, este programat joi, 21 noiembrie, ora 19, la sala „Gaudeamus”, Casa de Cultură a Studenților Iași, în cadrul „Zilelor Clubului de Muzică Richard Oschanitzky”, manifestare ajunsă la ediția a XII-a, cu implicarea efectivă a Ministerului Tineretului și Sportului, Casei de Cultură a Studenților Iași, Clubului de Muzică „Richard Oschanitzky” și a Universității de Arte „George Enescu” Iași. Concertul aniversar se dorește a fi o întâlnire în timp și spațiu între membrii mai vechi și mai noi ai clubului, spre a rememora și a aduce în atenția publicului personalitatea și creația ilustrului muzician Richard Oschanitzky ( 1939 – 1979 ), de la a cărui naștere se împlinesc, anul acesta, 80 de ani.

Accesul în sala se face pe bază de invitație pe care o puteți ridica de la agenția de bilete de la Casa de Cultură a Studenților din Iași.
Pentru mai multe informații sunați la 0232410615.

Ora

(Joi) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X