Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Liga De Baschet Feminin BC Starters IASI

02 FEB SAM

poster Liga De Baschet Feminin BC Starters IASI Iaşi

LIGA DE BACSHET FEMININ BC STARTERS IASI este o competitie organizata de BC Starters IASI si SPORT a la IASI.
Competitia are la baza nevoia de a juca meciuri de pregatire pentru echipele de baschet feminin ale clubului, la categoriile de varsta U10, U12, U13, U14.

Din cauza faptului ca cele peste 100 de sportive care practica baschetul in clubul nostru si inca multe altele din cluburile prietene nu au posibilitatea sa joace cat ar trebui in campionatele nationale, iar local nu sunt suficiente echipe inscrise intr-o comptitie echivalenta, prin aceasta liga dorim sa le oferim un cadru organizat tuturor, unde sa acoperim acesta nevoie necesara performantei.

La fiecare categorie de varsta vor exista minim 4 echipe, apartinand atat clubului BC STARTERS IASI cat si ale altor cluburi din judetele vecine.

In prima editie vom avea 7-8 echipe proprii participante, urmand ca in anii viitori sa ajungem la o componenta a ligii de peste 70% cu echipe proprii.
Dorim sa aducem impreuna o retea de cluburi si echipe preocupate de baschetul feminin, cu care sa organizam cat mai multe meciuri pentru toate categoriile de varsta.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro