Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Lansarea de acasa a tinerilor adulti

27 NOV MAR
-
18 DEC MAR
2018

poster Lansarea de acasa a tinerilor adulti Iaşi

A fost odata ca niciodata un tanar care a pornit intr-o calatorie initiatica la finalul careia spera ca va deveni un adult functional pregatit pentru viata de familie. Calatoria il va testa in fel si chip – pentru ca va trebui sa iasa din starea de homeostazie a casei parintesti si sa exploreze viata, locuind singur pentru inceput, pentru ca mai apoi sa experimenteze si traiul in doi. 

Incercarile vor fi multe pentru ca influenta sistemelor din care face parte tanarul adult si Suprasistemul ii vor testa “mostenirea transgenerationala” (loialitatile invizibile, afacerile neterminate, conflictul de loialitate, sindroamele de aniversare) precum si patternurile cognitiv-comportamentale disfunctionale (distorsiuni cognitive, circularitatea negativa, jocuri de putere etc.).

Pentru ca “plecarea de acasa” sa fie incununata de succes, propunem tanarului adult parcurgerea unui "traseu initiatic in 5 puncte". In cadrul fiecarei intalniri, vom investiga povestea familiei de origine, zestrea emotionala, contractele incheiate, rolurile jucate in diverse subsisteme, dupa care vom trece la destelenirea si inlocuirea acestora cu emotii, ganduri si comportamente functionale. 

Cand ne vedem ?

27 noiembrie
04 decembrie
11 decembrie

18 decembrie

In fiecare marti, intre orele 16.00 si 18.00.


Unde ne intalnim ? Gazda noastra “de poveste” e Hub932 - Strada Spinti nr. 18, Iasi. 

Cine vine? Poate participa orice tanar adult angrenat in procesul “plecarii de acasa” precum si oricine doreste sa reia procesul si sa se relanseze in propria viata.

Cat e investitia ? 35 lei (tip donatie) 

De ce avem nevoie ? De angajamentul tau ca tanar adult ca vrei sa faci o schimbare pozitiva in viata ta pe care ti-o vei asuma integral venind la toate cele 5 module, lucrand impreuna cu ceilalti participanti si monitorizand obiectivele personale cu care ai pornit in aceasta calatorie. 

Cum vei sti ? Ca aceasta calatorie sa fie una reusita, vei fi ghidat la tot pasul de cel care te va face “sa mananci jar” cand o sa simti ca te incearca o “cadere” ori iti vine sa abandonezi “intalnirea cu tine” – sociolog si psihoterapeut sistemic pentru cuplu si familie Daniel – Dragos Panainte. 

Daca ai luat decizia de a porni in aceasta aventura, atunci trimite-ne un mail cu numele tau, datele de contact si un obiectiv personal pe care vrei sa-l atingi in cele 5 intalniri la dragospanainte@yahoo.com. 

Iti multumim si te astept cu drag !

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro