Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Lansare team ADventure, ediția a XI-a

11 OCT JOI
2018

poster Lansare team ADventure, ediția a XI-a Iaşi

Proiectul marca PRIME Iași, team ADventure, va prinde contur și în această toamnă cu cea de-a XI-a ediție. Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice este singurul de acest tip din zona Moldovei. Tema ediției din acest an este „MAPPING IDEALS” și surprinde etapele parcurse spre atingerea idealului stabilit.

Lansarea va avea loc pe 11 octombrie 2018, în sala D3, corpul D din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, începând cu orele 20:00.

La acest eveniment vor fi prezenți cei trei parteneri care se alătură „adventurii” cu numărul XI: Crama GRAMMA, Sedcom Libris și Nuntă la Unirea. Aceste companii cu un mare renume în orașul Iași așteaptă să-I întâlnească pe cei mai creative ș idornici de muncă studenți.

De asemenea, veți face cunoștință cu mentorii ce îi vor îndruma pe cei înscriși pe tot parcursul concursului, oferindu-le sprijin, sfaturi, sugestii: Marina Topcian (Project Manager la „Grapefruit” Iași), Simina Ignat (Account Manager la „Argo”) și Florin Mare (Managing Partner la „Boomerang”).

Văașteptăm în număr cât mai mare la Lansarea team ADventure, ediția a XI-a, iar pentru mai multe detalii consultați pagina de Facebook @team.adventure.iasi și pagina de Instagram @team.adventure!

Se anunță o ediție de neuitat!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro