Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Lansare de carte „Prințesa urbană”

25 MAR SAM
2017

poster Lansare de carte „Prințesa urbană” Iaşi

Sâmbătă, 25 martie, la Ateneu o întâmpinăm pe cea mai apreciată mămică din mediul virtual: Prințesa Urbană revine la Iași pentru o dublă lansare de carte.

Pregătim un moment special de lectură și teatru pentru cei mici, iar pentru cei mari vor vorbi pe scenă alături de Prințesă trei femei extraordinare: Ioana Nichifor, reprezentant al Ateneului, Diana Sanda Mihalcea, realizator TV și mamă, Tuca Petronela, antreprenor și mamă, Alexandra Ali, blogger și mamă.
Se va povesti despre viața de familie, despre cât de greu (uneori) și de frumos (aproape întotdeauna) este să fii femeie, despre cărțile „Miercuri, respirăm” și „Mami, e gata”.

Vom avea parte de gustări delicioase, de multe surprizeși pentru cei mici și pentru mămici, vom putea face poze și povesti după placul inimii. 
Întindem covorul roșu și vă așteptăm la o întâlnire de rang înalt, sâmbătă, 25 martie, de la ora 10.30 în Foaier și în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași. Intrarea este liberă, iar distracția – garantată!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro